tiistai 7. tammikuuta 2014

Jotain tuttua hissin peilissä - minäkö se olen?

Tänään koin mielenkiintoisen hetken hississä, kun olin tulossa koiran kanssa lenkiltä takaisin kotiin. Itse lenkki ei ollut hääppöinen, koska mua heikotti ihan vietävästi. Vaikka yritin eilen loppiaismaanantaina syödä vähän enemmän. Eikö sekään sitten riittänyt, en tiedä. No, toivottavasti huomisen aamulenkki olisi vähän parempi taas.

Mut se, mitä hississä tapahtui. Astuin sisään ja vilkaisin vaistomaisesti peiliin, ihan nopeasti. Sitten siirsinkin katseen peiliin vielä uudestaan, koska olin ensimmäisellä vilkaisullani nähnyt siellä jotain odottamatonta. Siellä oli mun omat kasvot, siis ne, joita en ole yli kahteen vuoteen nähnyt. Hissin liikkuessa liikuttelin päätäni ihmeissäni ylös ja alas, ja sitten sivuille nähdäkseni sivuprofiilin. Kyllä.. hello, leukalinja!

Tää tuntuu paremmalta kuin eilinen vaakalukema. Plösönaama alkaa jäädä taakse, ja saan selkeät kasvonpiirteet takaisin! Kilo kilolta mä pääsen lähemmäs sitä, joka oon aina ollut.

Laitetaanpas tähän vielä eilisen ja tämän päivän ruokapäiväkirjat. Eilinen meni kaupungilla ja kylässä, kuten syömisistä ehkä näkyykin. :) Tänään olen ollut ihan kotosalla. Yritin nostaa niitä kaloreita tuon heikottavan lenkin vuoksi ja onnistuinkin. Oikeastaan puolet ruuista on vielä syömättä tältä päivältä, mutta julkaisen tämän silti jo nyt, koska aion pysytellä tänään kotona ja ruuat ovat jo valmiina. Ei ole muutoksia siis tulossa niihin. :)

Maanantai:

Aamupala:
Mansikkajogurtti sekä puolikas reissumies becelillä, juustolla ja paistetulla kananmunalla

Välipala:
Pienen pieni siivu pizzaa (ehkä 6 haukkua)

Lounas:
Uuniperuna pippurihärkätäytteellä, salaattia etikkakastikkeella

Päivällinen:
Salaattibaarin salaatti eli kasviksia, hedelmäpaloja, mozzarellaa, fetaa, tonnikalaa ja katkarapuja

Iltapala:
2 palaa kaurapaahtoleipää becelillä, juustolla ja pippurisella naudanpaistilla
4 Annas-piparkakkua (21 kcal/kpl)

Kaloreita noista on liian vaikeaa laskea näin jälkikäteen, mutta veikkaan, että kalorit eivät ylittyneet. :)


Tiistai:

Aamupala:
Kaurapuuro raejuustolla ja omenabonnella

Lounas:
Jalostajan hernekeitto jauhelihalla

Välipala:
Turkkilaista jogurttia ja omenabonnea

Päivällinen:
Jalostajan hernekeitto jauhelihalla

Iltapala:
Turkkilaista jogurttia ja omenabonnea

Yhteensä noin 1600 kcal. :)

Vähän yksitoikkoisen näköiseksihän tuo jäi, mutta tällaista tämä yksinasuvana on. Kun jotain ruokaa tekee, se pitää syödä parissa päivässä pois. Samaten jos avaa jogurtti- tai rahkapurkin, sekin pitäisi aika nopeasti saada syödyksi. No, en valita, hyvältä nuo maistuu vaikka sitten kahdesti päivässä!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa! Siis tuo jos joku motivoi! Ikiomat kauan kaivanneet kasvot ja leuka ilman kaksoissisarta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano. Tänään ei oo noi liikakilot haitanneet yhtään, ihan sama vaikka ne siinä vielä hetken ovatkin.. Pääasia että saan pitää nämä kasvot! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)